Πανελλαδική κάλυψη
www.ekkenoseis-vothron.com/

ΑΝΤΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ

Η εταιρεία «ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε» δραστηριοποιείται στο χώρο της εκκένωσης βόθρων, απόφραξης αποχετεύσεων, μεταφοράς λυμάτων και άντλησης υδάτων εδώ και πολλά χρόνια. Ο στόλος των οχημάτων μας περιλαμβάνει βυτιοφόρα διαφόρων μεγεθών, απορροφητικά μηχανήματα και αντλίες αναρρόφησης υψηλής απόδοσης.

Εκτός από τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας διαθέτουμε πεπειραμένα συνεργεία που εκτελούν τις προαναφερθείσες εργασίες με υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Στο χώρο της άντλησης υδάτων υπερέχουμε σε σχέση με άλλες εταιρείες γιατί διαθέτουμε βυθιζόμενες αντλίες για μεγάλα βάθη. Σε περιπτώσεις όπου δεν επαρκούν οι κοινές αντλίες, όπως σε αντλήσεις υδάτων, λάσπης ή λυμάτων από υπόγεια εργοστασίων, μεγάλα φρεάτια κλπ. οι αντλίες για μεγάλα βάθη αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση. Η εργασία άντλησης εκτελείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, οποιοδήποτε και αν είναι το βάθος.

Η πείρα, η τεχνογνωσία και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Εγγύηση για μας αποτελούν οι πολυάριθμοι πελάτες μας που μας προτιμούν και δίνουν συστάσεις για μας. Καλέστε μας για οποιαδήποτε εργασία με χρήση βυθιζόμενων αντλιών για μεγάλα βάθη. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά.