Πανελλαδική κάλυψη
www.ekkenoseis-vothron.com/

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

H εταιρεία «ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε» αντιμετωπίζει άμεσα τα επείγοντα περιστατικά άντλησης νερού όταν, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, υπόγειοι κυρίως χώροι πλημμυρίζουν και υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του περιεχομένου τους.

Με ένα τηλεφώνημα, τα βυτιοφόρα μας, εξοπλισμένα με αντλίες υψηλής απόδοσης, έρχονται στο χώρο σας για να αντλήσουν το νερό ή τη λάσπη που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, την αποθήκη ή το γκαράζ σας. Τα οχήματά μας είναι διαφόρων μεγεθών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να πλησιάσουν ακόμα και σε χώρους όπου η πρόσβαση μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη. Η άντληση γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με τις ισχυρές και σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης με τις οποίες είναι εξοπλισμένα.

Όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία «ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε», δηλαδή εκκενώσεις βόθρου (άδειασμα βόθρου), αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς και συντήρηση βόθρων, μεταφορά λυμάτων κλπ., έτσι και η παροχή υπηρεσιών άντλησης υδάτων γίνεται με μεγάλη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Πείρα, τεχνογνωσία, εκπαιδευμένο προσωπικό, επαγγελματισμός και συνέπεια είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την επιτυχία της εταιρείας μας και μας έχουν καθιερώσει σαν μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της άντλησης υδάτων.