Πανελλαδική κάλυψη
www.ekkenoseis-vothron.com/

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΟΥ

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη πείρα στις εκκενώσεις και καθαρισμούς βόθρων κατοικιών, επιχειρήσεων και σκαφών. Εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνουμε το άδειασμα και τον καθαρισμό βόθρων με εξειδικευμένα συνεργεία και σύγχρονα μηχανήματα.

Ο καθαρισμός των βόθρων πρέπει να γίνεται συχνά γιατί υπάρχει κίνδυνος φραξίματος, δυσοσμίας και δημιουργίας εστιών μόλυνσης. Στην περίπτωση αυτή η απόφραξη είναι απαρραίτητη για την αποφυγή του προβλήματος.

Για τον σωστό καθαρισμό του βόθρου πρέπει να γίνεται πρώτα η άντληση των λυμάτων και στη συνέχεια η ρίψη νερού με πίεση που παρασύρει όλες τις ακαθαρσίες. Με τις ισχυρές αντλίες που διαθέτουμε και τα μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού, η διαδικασία αυτή εκτελείται σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Μπορούμε να αδειάσουμε και να καθαρίσουμε κάθε τύπο βόθρου σε κατοικίες, σε χώρους εργασίας και σκάφη.

Η πείρα και η τεχνογνωσία μας, η εξειδίκευση των συνεργείων μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας μάς κατατάσσουν ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες στον τομέα του αδειάσματος (εκκένωσης) καθαρισμού και συντήρησης βόθρων.

Για κάθε εργασία εκκένωσης και καθαρισμού βόθρων τηλεφωνείστε μας οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου. Θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε με αποτελεσματικότητα, σε πολύ χαμηλές τιμές.