Πανελλαδική κάλυψη
www.ekkenoseis-vothron.com/

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ

Η μεταφορά λυμάτων προς στους χώρους επεξεργασίας τους είναι μία μάλλον επικίνδυνη εργασία, γιατί, εάν δεν γίνει με τον σωστό τρόπο, μπορεί να προκαλέσει μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά αστικών λυμάτων (υγρών αποβλήτων που προέρχονται από τις συνήθεις δραστηριότητες μιας πόλης) που περιέχουν τοξικές ουσίες, τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφάλειας. Συμβάλλουμε έτσι με το δικό μας τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι εργασίες της μεταφοράς λυμάτων γίνονται με σύγχρονα ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών, εξοπλισμένα με αντλίες υψηλής απόδοσης, από εκπαιδευμένα και έμπειρα συνεργεία.

Εξυπηρετούμε πλυντήρια αυτοκινήτων, μαρμαράδικα, βενζινάδικα, πλοία, σκάφη αναψυχής, νοσοκομεία, εργοστάσια κλπ. Η εταιρεία μας έχει καταταχθεί ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες στον τομέα της μεταφοράς λυμάτων γιατί διαθέτει αξιόλογη πείρα και τεχνογνωσία καθώς και βυτιοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και ποικίλης χωρητικότητας.

Εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας αποτελούν οι εκατοντάδες πελάτες μας που δίνουν συστάσεις για μας. Όπως και για τις εργασίες εκκένωσης και καθαρισμού βόθρου και απόφραξης αποχετεύσεων κλπ. υπηρεσίες που παρέχουμε, έτσι μας εμπιστεύονται και για τις μεταφορές λυμάτων που διενεργούμε με ταχύτητα, ασφάλεια και υπευθυνότητα.