Πανελλαδική κάλυψη
www.ekkenoseis-vothron.com/

ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ

Η εταιρεία «ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε» αναλαμβάνει εργασίες μεταφοράς λυμάτων και άντλησης υδάτων με ιδιόκτητα οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας, διαφόρων μεγεθών και χωρητικότητας.

Ο στόλος των οχημάτων μας αποτελείται από βυτιοφόρα διαφόρων μεγεθών, αποφρακτικά μηχανήματα, αντλίες αναρρόφησης και αντλίες υψηλής πίεσης νερού, κατάλληλες για όλες τις περιπτώσεις.

Τα βυτιοφόρα μας διατρέχουν όλη την Αττική και είναι διαθέσιμα όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου, 365 μέρες το χρόνο, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών μας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

- Αντλήσεις υδάτων και λάσπη από πλημμυρισμένα υπόγεια, αποθήκες και γκαράζ
- Μεταφορά αστικών λυμάτων στους χώρους όπου γίνεται η επεξεργασία τους
- Εκκενώσεις βόθρων
- Μεταφορά των βρώμικων νερών μετά από καθαρισμούς σε βενζινάδικα, πλυντήρια αυτοκινήτων, βιομηχανίες, πλοία και πισίνες

Οι ασφαλείς μεταφορές λυμάτων προϋποθέτουν μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ καλό εξοπλισμό ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος. Γι αυτό και η εταιρεία «ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Ε.Π.Ε» διαθέτει σύγχρονα οχήματα με ισχυρές αντλίες αναρρόφησης που τα χειρίζονται εξειδικευμένα συνεργεία. Έτσι οι εργασίες γίνονται με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια, σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς κανένα απολύτως κίνδυνο. Τα οχήματά μας είναι σύγχρονα και διαθέτουν ισχυρές αντλίες αναρρόφησης για κάθε είδους εργασία.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές και φθάνουμε στο χώρο σας χωρίς καθυστέρηση, αμέσως μόλις μας καλέσετε για οποιαδήποτε εργασία μεταφοράς λυμάτων, εκκένωσης βόθρων ή άντλησης υδάτων. Καλέστε μας όταν μας χρειαστείτε και διαπιστώστε και εσείς την αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα της εταιρείας μας.